Bijles in Neerijse?

Zoek niet verder voor bijles in Neerijse! Ons kantoor heeft in Neerijse de oplossing voor ouders, studenten of leerlingen die op zoek zijn naar bijlessen in de regio Leuven en dus ook in de buurt van 3040 Neerijse. Voor gemeente 3040 Neerijse hebben wij meerdere leerkrachten ter beschikking voor vakinhoudelijke bijles en dit voor het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Wij zorgen voor een oplossing binnen de week nadat de vraag naar studiebegeleiding gesteld is, ook tijdens de schoolvakanties. De lessen worden gegeven door gediplomeerde studiebegeleiders voor de begeleiding die zij geven. De locatie wordt in samenspraak bepaald en kan zowel bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis zijn. Wij zoeken dan ook steeds iemand die in de nabijheid van de woonplaats (plaats van huiswerkbegeleiding) woont.

Meer informatie nodig over privaat onderwijs in 3040 Neerijse? Aarzel niet en stel je vraag nu! Dit kan via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website . StudieCo zal uw vraag spoedig opvolgen.

Bijles in Herent
Beoordeling: 3.6/5 gebaseerd op 3 beoordelingen.