Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Wiskunde!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U zit goed bij bijleskantoor StudieCo voor privaat onderwijs Wiskunde! Bijleskantoor beschikt over gekwalificeerde en ervaren leerkrachten die u, als ouder, leerling of student uit de nood helpen door het aan huis geven van huiswerkbegeleiding Wiskunde! Onze leerkrachten zijn actief in de ruime regio van Leuven en staan klaar voor elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Bijleskantoor StudieCo streeft ernaar om u een bijlesleerkracht Wiskunde te voorzien binnen de week na uw aanvraag tot bijles Wiskunde in Leuven! Wij bieden u als ouder, student of leerling gekwalificeerde en ervaren leerkrachte, permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakantie en studiebegeleiding aan huis of op locatie.

U kan een van onze medewerkers bereiken per mail op info@studieco.be, via het telefoonnummer 0498/103.310 of met het contactformulier op deze website voor al uw vragen met betrekking tot bijlessen Wiskunde. Wij staan u graag te woord met meer uitleg over onze aanpak. Twijfel niet langer en contacteer bijleskantoor StudieCo voor bijlessen Wiskunde.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,6/5 gebaseerd op 45 beoordelingen.