Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Nederlands!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U zit goed bij bijleskantoor StudieCo voor studiebegeleiding Nederlands! Bijleskantoor beschikt over personen met een diploma hoger onderwijs die u, als ouder, student of leerling uit de nood helpen door het aan huis geven van bijlessen Nederlands! Onze studiebegeleiders zijn actief in de ruime regio van Leuven en staan klaar voor elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Bijleskantoor StudieCo streeft ernaar om u een huiswerkbegeleider Nederlands te voorzien binnen de week na uw aanvraag tot bijles Nederlands in Leuven! Wij bieden u als ouder, leerling of student gekwalificeerde en ervaren leerkrachte, permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakantie en studiebegeleiding aan huis of op locatie.

U kan een van onze medewerkers bereiken via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website voor al uw vragen met betrekking tot huiswerkbegeleiding Nederlands. Wij staan u graag te woord met meer uitleg over onze aanpak. Twijfel niet langer en contacteer bijleskantoor StudieCo voor studiebegeleiding Nederlands.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,9/5 gebaseerd op 44 beoordelingen.