Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Frans!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U zit goed bij bijleskantoor StudieCo voor bijles Frans! Bijleskantoor beschikt over ervaren en gekwalificeerde leerkrachten die u, als ouder, student of leerling uit de nood helpen door het aan huis geven van bijlessen Frans! Onze leerkrachten zijn actief in de ruime regio van Leuven en staan klaar voor elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Bijleskantoor StudieCo streeft ernaar om u een docent Frans te voorzien binnen de week na uw aanvraag tot bijles Frans in Leuven! Wij bieden u als ouder, leerling of student studiebegeleiding aan huis of op locatie, gekwalificeerde en ervaren leerkrachten en een permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties.

U kan een van onze medewerkers bereiken per mail op info@studieco.be, met het contactformulier op deze website of via het telefoonnummer 0498/103.310 voor al uw vragen met betrekking tot bijles Frans. Wij staan u graag te woord met meer uitleg over onze aanpak. Twijfel niet langer en contacteer bijleskantoor StudieCo voor bijlessen Frans.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 5/5 gebaseerd op 47 beoordelingen.