Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Engels!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U zit goed bij bijleskantoor StudieCo voor bijles Engels! Bijleskantoor beschikt over gediplomeerde studiebegeleiders die u, als ouder, leerling of student uit de nood helpen door het aan huis geven van bijles Engels! Onze docenten zijn actief in de ruime regio van Leuven en staan klaar voor elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Bijleskantoor StudieCo streeft ernaar om u een bijlesleerkracht Engels te voorzien binnen de week na uw aanvraag tot bijles Engels in Leuven! Wij bieden u als ouder, leerling of student studiebegeleiding aan huis of op locatie, permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties en gekwalificeerde en ervaren leerkrachten.

U kan een van onze medewerkers bereiken via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website voor al uw vragen met betrekking tot bijles Engels. Wij staan u graag te woord met meer uitleg over onze aanpak. Twijfel niet langer en contacteer bijleskantoor StudieCo voor privaat onderwijs Engels.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,6/5 gebaseerd op 28 beoordelingen.