Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Chemie!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U zit goed bij bijleskantoor StudieCo voor bijles Chemie! Bijleskantoor beschikt over gediplomeerde studiebegeleiders die u, als student, leerling of ouder uit de nood helpen door het aan huis geven van privaat onderwijs Chemie! Onze leerkrachten zijn actief in de ruime regio van Leuven en staan klaar voor elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Bijleskantoor StudieCo streeft ernaar om u een bijlesleerkracht Chemie te voorzien binnen de week na uw aanvraag tot bijlessen Chemie in Leuven! Wij bieden u als student, leerling of ouder een permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties, studiebegeleiding aan huis of op locatie en gekwalificeerde en ervaren leerkrachten.

U kan een van onze medewerkers bereiken met het contactformulier op onze website, per mail op info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310 voor al uw vragen met betrekking tot privaat onderwijs Chemie. Wij staan u graag te woord met meer uitleg over onze aanpak. Twijfel niet langer en contacteer bijleskantoor StudieCo voor privaat onderwijs Chemie.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,9/5 gebaseerd op 26 beoordelingen.